marți, 16 iunie 2009

Brasovenii pregatesc infrastructura, sportivii clujeni se antreneaza din timp ...

Festivalului Olimpic al Tineretului European, va fi gazduit de orasul Brasov si statiunile de pe Valea Prahovei, in perioada 16-22 februarie 2013.

Infrastructura pentru desfasurarea concursurilor la cele opt discipline – hochei pe gheata, patinaj artistic, short-track, schi biatlon, schi alpin, snowboard, sarituri cu schiurile si schi fond – este aproape inexistenta, dar, potrivit estimarilor specialistilor, cei patru ani care ne despart de eveniment vor fi suficienti pentru a avea toate bazele "la cheie". Patinoarul de dimensiuni olimpice, cu o capacitate de 1.500 de locuri, unde se vor desfasura intrecerile de hochei pe gheata, a inceput sa prinda contur in Parcul Tractorul, termenul de finalizare fiind 30 noiembrie 2009.

Iata cum va arata in final acest patinoar:

Lucrarile de la incinta care va gazdui concursurile de patinaj artistic si short-track, o sala multifunctionala cu patinoar de dimensiuni olimpice, vor incepe in cateva luni, termenul de finalizare fiind sfarsitul anului 2010.

Patinatorii clujeni au inceput din timp pregatirile, participind la competitiile pe gheata sau asfalt, din Cluj, din tara sau chiar strainatate si antrenindu-se intensiv.

Odata cu venirea vacantei, s-a trecut la un program de antrenamente de dimineata, de la ora 9:00 si dupamasa, de la ora 19:00. Pina la o noua gheatza, spor la rulare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu