vineri, 20 noiembrie 2009

Stele pe Ice Dream

Dupa o scurta "incalzire" care n-a topit insa gheata, tinerii patinatori coordonati de Grety Marton au oferit publicului venit in numar destul de mare la inaugurare un spectacol complex, cu numere de grup sau individuale. Pe teme muzicale deosebite, fiecare dintre ei a dovedit ca aluneca parca mai bine pe gheata decit pe asfalt. Cu antrenament constant si cu pasiunea de care dau dovada, cu siguranta vor obtine rezultate bune la concursurile din aceasta iarna. Le dorim succes !



Dupa deschiderea mantinelei pentru public, organizatorii au avut surpriza placuta sa vada ca gheata se umple de patinatori de toate virstele. Chiar daca in prima seara, ca urmare a zilelor calde si ploioase din ultima saptamina, gheata a mai suferit fisuri, sintem convinsi ca Dode si ajutoarele lui o vor face sa arate din ce in ce mai bine.

Numarul mare de iubitori ai patinajului ar trebui sa deschida mai bine ochii autoritatilor locale, care au aminat ani de zile clarificarea situatiei patinoarului din Gheorgheni - cu o suprafata mult mai mare si care cu o investitie adecvata ar fi putut fi acoperit. Patinoarele mobile - ca cel de la Iulius Mall sau cel care se va deschide in Piata Unirii, ar trebui sa fie doar suplimente ale unei baze sportive adevarate, adica: patinoar acoperit, cu vestiare, toalete si tribune. Primaria brasoveana tocmai demonstreaza anul acesta ca da, se poate! Sper ca domnul Sorin Apostu sa-i urmeze exemplul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu