vineri, 26 noiembrie 2010

Cel putin PATRU PATINOARE iarna aceasta la Cluj

Pasionatii de patinaj au anul acesta un motiv (sau mai bine zis patru motive) de bucurie: vor avea patru patinoare artificiale. La fel ca anul trecut, sezonul este deschis de Patinoarul Ice Dream din parcarea Iulius Mall, care are deja gheata pregatita. Simbata, 27 noiembrie, in jurul orei 12:00, gheata de la Ice Dream va fi inaugurata printr-un spectacol de patinaj artistic sustinut de patinatorii care s-au antrenat intens tot anul sub indrumarea antrenoarei Grety Marton. Programul pentru public si tarifele le gasiti aici.

In Piata Unirii se fac ultimele pregatiri pentru deschiderea Patinoarului Club Arena. Probabil ca inaugurarea se va face cu ocazia manifestarilor din 1 decembrie. Intrebarea pe care si-o pun multi este daca pina la acea data vor fi finalizate si lucrarile la statuia lui Matei Corvin.

Cel mai mare patinoar din Cluj - patinoarul Fiesta Sport, de linga Cora, va fi gata de deschidere in cursul saptaminii viitoare, cind vor fi conectate cele doua chillere care vor asigura frigul pentru cei 1800 mp de gheata.

Pe ultima suta de metri si oarecum surprinzator a aparut si mezinul de aproape 600 mp din parcarea Billa, care spera sa aiba gheata incepind cu 1 decembrie. Desi are o suprafata mai mica decit celelalte, va fi un loc bun pentru initierea celor care debuteaza in acest sport.

Daca vom avea si temperaturi foarte scazute, nu este exclus ca anul acesta sa se patineze si pe gheata lacului din Chios.

5 comentarii:

 1. foarte tare cu cat mai multe patinoare cu atat mai bine pentru ca sunt multi cei care vor sa practice patinajul dar putine patinoare...pana acum:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Cat este pretul la Patinoarul de la Cora???

  RăspundețiȘtergere
 3. Un patinoar acoperit disponibil tot anul oare cand vom avea in Cluj? :-S

  RăspundețiȘtergere
 4. Petitie pentru un patinoar acoperit!!!!! Clujul trebuie sa lupte pt asta, suntem al 2lea oras din ro , merita!

  RăspundețiȘtergere
 5. Si Iasul isi doreste un patinoar acoperit.. s-a facut vreun demers la Cluj pt acest vis?
  https://www.facebook.com/pages/Patinoar-acoperit-la-Iasi/515646415222351

  RăspundețiȘtergere