marți, 7 iunie 2011

Campioni, sportivi si amatori la Cupa Polus 2011


La Cupa Polus vor participa anul acesta sportivi din principalele centre de patinaj viteză din ţară. Astfel vor fi prezenţi sportivi de performanţă din Ploieşti, Sibiu, Tg-Mureş, Cluj-Napoca. În această competiţie îi veţi putea vedea pe Duka Szilard, Campion Naţional la categoria Seniori, participant la două Campionate Mondiale de Patinaj Viteză pe Role şi Oltean Daniela, multiplă Campioană Naţională la categoria seniori la Patinaj Viteză, care a participat la doua ediţii ale Jocurilor Olimpice la Patinaj Viteză.

De asemenea vor participa Campionii Naţionali la Patinaj Viteză pe Role de anul trecut – categoria Juniori – : Pârv Anamaria, (participantă şi la Cupa Mondiala de Juniori 2011),  Dănescu Alina, Opincariu Ana, Spânu Tiberiu, Pană Teodora, Nica Rebeca şi Lazăr Cristina, Campioană Naţională la categoria Copii.

Alături de campionii consacraţi, mulţi participanti vor fi la categoriile copii, începând cu cei de la vârsta de 7 ani. De asemenea, alături de sportivii de performanţă pot lua startul şi amatorii care doresc să participe la un concurs de patinaj viteza pe role. Pentru categoria amatori înscrierile se vor face la faţa locului, în parcarea Polus Center, în zona parcării Decathlon.

În pauza concursului de patinaj viteză, va avea loc o demonstraţie de patinaj artistic pe role, unde vor putea fi admiraţi sportivii clujeni care au participat în acest an la Campionatele Naţionale de Patinaj Artistic sub îndrumarea antrenoarei Grety Marton.

Un comentariu:

  1. ma bucur ca clujenii mei au reinviat patinajul.i-mi placa saitul vostru.datorita luisunt la curent cu patinajul viteza siartistica,mi-amrevazut colegiide club si facultate din tinerete( timis ..coros ./ciobanu a, etc)incerc sa ajung acasa la concursul de la polus center.va felicit

    RăspundețiȘtergere