marți, 12 iulie 2011

Patinind toata ziua ... toata noaptea ...

Unii patinează din cînd în cînd. Alţii ori de cîte ori au ocazia. O tură de parc, două, o tură de pistă, două, nouă … Dar cînd ţi se pune la dispoziţie o pistă ca circuitul Bugatti din Le Mans, răspunzi şi provocării de a patina 24 de ore. Anul acesta echipele Powerslide (masculin) şi RPM Var Poli Girls (feminin) au cîştigat acest test de anduranţă, depăşind chiar recordurile de anul trecut. Iată un tur al pistei:
şi rezultatele cursei de anul acesta:
http://www.rollerenligne.com/articles-2560-1-24-hours-2011-edition-breaking-records.html

3 comentarii:

  1. Buna ziua!Ma numesc Bartok Andreas si doresc sa va intreb cum as putea sa ma inscriu la Asociatia Judeteana de Patinaj Cluj si sa i-au parte la concursuri ?Daca puteti sa-mi lasa-ti un numar de telefon cu cine as putea vorbi mai in amanunt! Va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  2. www.ro-ller-mania.go.ro
    detalii despre prima participare romaneasca la Le Mans.

    RăspundețiȘtergere
  3. La acest acest concurs pentru prima data a fost prezenta si Romania prin intermediul unei echipe formata din 3 patinatori. Numele echipei este RO-ller-MANIA. Rezultatele nu au fost stralucite din cauza faptului ca fiind prima participare a noastra mai mult am experimentat plus ca unul din membrii a suferit o accidentare nefericita. Pentru mai multe detalii aveti site-ul echipei www.ro-ller-mania.go.ro unde gasiti fotografii, filmulete facute de noi si unde daca aveti ceva intrebari puteti completa formularul de contact. Tot ce pot sa zic e ca aceasta competitie e foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere