miercuri, 18 noiembrie 2009

Ne mutam pe gheata ...

Odata cu apropierea iernii, patinatorii Asociatiei Judetene de Patinaj Cluj au demontat rotile si le-au pus la pastrare pentru sezonul urmator. Pe ghetele fiecaruia s-au montat lame ascutite, numai bune pentru alunecarea gratioasa sau in viteza pe gheata pregatita de Dode si ajutoarele lui la Ice Dream - Iulius Mall Cluj.


Dupa citeva saptamini de pregatiri, patinoarul Ice Dream isi va deschide poarta mantinelei vineri, 20 noiembrie, cu spectacolul "Stelute pe Gheata" sustinut la ora 17:00 de echipa de patinaj artistic.

Ice Dream va gazdui atit antrenamentele de patinaj viteza, short-track si patinaj artistic, cit si publicul larg, care este asteptat sa vina in numar cit mai mare, sa-si demonstreze talentul sau sa invete, cu patine proprii sau cu patine de inchiriat puse la dispozitie de Ice Dream.

Patinoarul va fi deschis zilnic, intre orele 10:00 - 22:00. Vom reveni cu detalii referitoare la tarife si programarea exacta a seriilor, de indata ce acestea vor fi afisate.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Ma numesc Mocanu Dorin si reprezint agentia AzA Models.
    Avem nevoie de 3-4 baieti, majori, cu disponibilitatea de a pleca in afara sa filmeze un spot publicitar.
    Cazarea, masa si transportul le sunt asigurate si mai au 200 de euro onorariul pt filmare.
    Daca ne puteti recomanda minim 3 baieti disponibili sa plece, trebuie sa aibe pasaport. Locatia este Albania.se pleaca Joi, Vineri se filmeaza si Sambata este intoarcerea.
    Va rog sa ne trimiteti cateva info despre ei cu participarile la competitii etc si cateva poze sau filmulete.
    Va rog sa-mi dati un raspuns cat mai curand posibil in jurul orei de 15.00 duapa-amiaza.
    Cu respect,
    Dorin

    RăspundețiȘtergere